Rólunk

Cégismertető

A Solarity napelemes rendszerek nagykereskedője. Teljeskörű választékunk mind hálózatra tápláló, mind szigetüzemű megoldásokat tartalmaz, beleértve a napelemeket, invertereket, tartószerkezeteket és tartozékokat is. Az általunk forgalmazott megoldásokat napelem tervező és kivitelező cégek Európában Közel-Keleten és Afrikában is alkalmazzák.

Nemzetközi csapatunk napelemes tapasztalatokkal rendelkezik 2008-tól irodákkal Prágában, Pozsonyban, Budapesten és Varsóban.

Üzleti partnereink elsősorban kivitelezők, fővállalkozók, viszonteladók, nagykereskedők és gyártó cégek szinte a teljes napelemes piac spektrumából. Mi az Ön megbízható és rugalmas partnere vagyunk, és a kölcsönös bizalomra és a hosszútávú együttműködésre építünk.

Fő célunk partnereink elégedettsége. Nem csak teljesíteni akarjuk az Ön igényeit és kívánságait, hanem folyamatosan felül kívánjuk múlni az Ön elvárásait. Munkatársaink örömmel egyeztetnek Önnel és ajánlanak az Ön igényeihez illeszkedő, egyénre szabott megoldásokat.

Fő Solarity előnyök

Széles választék a  gazdaságostól a legmagasabb minőségű termékig
Legjobb elérhetőség és árak a piacon
Rugalmasság és gyors szállítás  bárhová kW-tól MW-ig
Egyéni igények kezelése és garantáltan gyors válaszidő
pvtrade-logo – online webáruház

Vízió

Célunk, hogy hozzájáruljunk a napenergia források bővüléséhez, amely lehetővé teszi a megújuló napenergia legszélesebb körű kihasználását.

Támogatjuk a 21. század modern és intelligens energetikáját, valamint  a hagyományos energiaforrásoktól és elektromos elosztó hálózatoktól való függetlenedését.

Közös célunk,  hogy a fotovoltaikus rendszerek elérjék a hálózati paritást. A technológiai fejlődésnek és a napelemes rendszerek  folyamatos árcsökkenésének köszönhetően ez meg is valósulhat.

Misszió

professzionális és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani
a legmagasabb műszaki színvonalat képviselő, legjobb termékeket forgalmazni, amelyek megbízható és jövedelmező befektetést jelentenek ügyfeleink számára
segíteni telepítőpartnereinknek a legjobb megoldások meglelésében és a beszerzés összköltségeinek csökkentésében
hosszútávú együttműködést fenntartani a globális napelem piac vezető cégeivel

Álláslehetőségek

Köszönjük érdeklődését, sajnos jelenleg nincs betöltetlen pozíciónk. Kérjük, kövesse folyamatosan figyelemmel állásajánlatainkat, vagy küldje el önéletrajzát e-mail címünkre.