Vállalati társadalmi felelősségvállalásunk jegyében született kezdeményezések

0 fát ültettünk
2020. április óta

Az éghajlatváltozás hatásainak erősödésével egyre fontosabb, hogy a cégek vállalati társadalmi felelősségvállalási (CSR) kezdeményezésekbe kapcsolódjanak be. De mit is jelent a CSR? A CSR nem más, mint a vállalatok önkéntes elköteleződése a környezet és a társadalom iránt. A Solarity-nél komolyan vesszük ezt az elkötelezettséget.

 

fenntarthatóság Solarity egyik alapértéke – elkötelezettek vagyunk a környezetet, a közösséget és a munkavállalókat érintő ügyek iránt. Vállalatunk számtalan olyan ökoprojektben vett részt, amely a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését, munkavállalóink munkakörnyezetének javítását, a helyi közösségek és a harmadik világ országainak támogatását célozta.

 

Ha részletesebben is kíváncsi környezetbarát projektjeinkre, olvassa el az alábbi blogbejegyzéseinket. Valamennyi kezdeményezésünkkel egy élhetőbb jövőt kívánunk megteremteni.

Gondolkodjon megújulóban, éljen fenntarthatóan!

A napelemes rendszerek zöldek, a Solarity még zöldebb!

A megújuló napelemes rendszerek értékesítése mellett az elmúlt év során több olyan projektben is részt vettünk, amelyek középpontjában a fenntarthatóság állt. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk azokat a tevékenységeket, amelyekkel kézzelfogható és pozitív hatást igyekeztünk gyakorolni a bolygónkra. Minden megrendelés után ültetünk egy fát Napelemes pergola

TOVÁBB OLVASOM »
Intermodális szállítmányozás

A Solarity intermodális szállítást alkalmaz egy zöldebb jövő érdekében

A napenergia-szektor szereplői gyakran megkapják azt a kérdést, hogy termékeik gyártása és szállítása során mekkora karbonlábnyomot hagynak maguk után. Forgalmazóként nincs ráhatásunk a gyártásra, ellenben sokat tehetünk az általunk képviselt ágazatban zajló változásokért, azaz hogy milyen módon végezzük a szállítást és a kézbesítést raktáraink és

TOVÁBB OLVASOM »

Minden megrendelés után ültetünk egy fát!

Valamennyi tevékenységünk arra irányul, hogy minél kisebb karbonlábnyomot hagyjunk magunk után. Ezért is döntött úgy vezérigazgatónk, Michal Adrian 2020 áprilisában, hogy ideje újabb lépést tennünk a zöldebb jövő felé. Minden beérkezett rendelés után a Solarity ültet egy fát a megrendelés összegétől függetlenül.

TOVÁBB OLVASOM »